Køkkenmontering af professionelle tømrere

Undgå besværet og lad os stå for montering af dit nye køkken

Køkkenmontering

Team og tømrer - Lynge Nielsen Huse

Vi har gennem vores mange år i tømrerbranchen opsat rigtig mange køkkener. Derfor kan vi hjælpe dig med effektiv køkkenmontering, samt gode råd og vejledning, når du skal have et nyt køkken.
Du får besøg af uddannede og dygtige tømrere, så du er garanteret et flot resultat.

Moderne køkken efter renovering

Vi kan stå for hele entreprisen

Når du skal have sat et nyt køkken op, er der oftest et gammelt køkken i forvejen. Her hjælper vi gerne med at stå for nedrivning. Skal du i forbindelse med din køkkenmontering også have åbnet rummet fra køkken ind til stue eller lignende, står vi også for dette. Ligeledes kan vi udføre hele entreprisen, og altså ikke blot stå for køkkenmonteringen.

Vi har nemlig en masse gode samarbejdspartnere inden for andre håndværkerfag. Derfor kan vi klare hele koordineringen mellem elektrikere, murere, vvs’ere og andre relevante fagfolk. At lade os stå for entreprisen, sparer dig ikke blot for tid, men også besværet med at holde styr på hvem der skal udføre hvad og hvornår.

  • Med fra start til slut

  • Fokus på kvalitetsarbejde

  • Eksisteret siden 2007

  • Kvalitet til pris

  • Fokus på kundeservice

  • Eksisteret siden 2007

Skal vi hjælpe dig med din opgave?

Udfyld kontaktformularen nedenfor og vi bestræber os på at vende tilbage til dig hurtigst muligt

Tømrer opsætter dit køkken

Vi kan sagtens hjælpe dig med at tegne dit nye køkken, men du kan også selv levere tegningerne. Vi ser tit at vores kunder har fået lavet rigtig gode tegninger sammen med et køkkenfirma, som også leverer inventaret der skal monteres. Ligegyldig hvilket køkkenfirma du får leveret inventaret til dit nye køkken fra, kan vores tømrere montere det.

Vi giver dig altid gode råd, da vi gerne ser at du får et resultat du kan være glad for i mange år. Af samme grund lytter vi også til dine ønsker og behov. Skulle vi kende nogle bedre løsninger end dem I er kommet frem til, er vi ikke blege for at fortælle dig om det. Vores kunders tilfredshed er nemlig meget vigtig for os.

Vi har også forbindelser til dygtige køkkenfolk, som kan tegne dit køkken samt levere inventar i kvalitet. Kontakt os for at tage en snak om dit drømmekøkken. Sammen finder vi den bedste løsning for dig.

Skriv til os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har brug for hjælp til at få monteret dit drømmekøkken, så skriv til os i formularen her.
Vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak og besigtigelse, for at se hele køkkenprojektets omfang.

Sådan kan vi sikre os at vi giver dig den rette pris, når vi skal udføre køkkenmontering hos dig. Du kan også kontakte os på telefon +45 61 51 49 49.