Renovering af tag samt lægning af nyt tag

Vi kan hjælpe med tagrenovering og -montering af alle typer tage

Tag

Sorte tagplader til hus

Hos Lynge Nielsen Huse har vi mange års erfaring med tagarbejde og har hjulpet flere glade kunder med både renovering og helt nye tage.
Om du har et tegl-, tagpap-, skifer eller eternittag, så har vi ekspertisen. Gennem vores grossister sikrer vi materialer i høj kvalitet, når vi skal udføre tagarbejde.

Nyt tag lægges

Fikser små og store skader med tagrenovering

Om du har et par småskader på dit nuværende tag eller om hele taget skal have en større renovering, så har vi kompetencerne til at udføre opgaven. Vi har gennem mange år i tømrerfaget både lagt, og renoveret, utallige tage. Du kan derfor trygt tage os med på opgaven, når du skal have renoveret taget.

Vi har altid fokus på kvaliteten af vores arbejde, da vi gerne vil efterlade dig med et flot og langtidsholdbart resultat. Vi vil helst gøre tingene ordentligt fra start, derfor rådgiver vi dig også til den bedste løsning i forbindelse med din tagrenovering.

  • Med fra start til slut

  • Kvalitet til den rigtige pris

  • Eksisteret siden 2007

  • Kvalitet til pris

  • Fokus på kundeservice

  • Eksisteret siden 2007

Skal vi hjælpe dig med din opgave?

Udfyld kontaktformularen nedenfor og vi bestræber os på at vende tilbage til dig hurtigst muligt

Nyt tag lægges af tømrer

Forskellige tagtyper har forskellige fordele. Da vi har mulighed for at lægge flere forskellige tagtyper, vejleder vi naturligvis dig omkring det bedste valg. Her lytter vi til dine ønsker og behov, samt kigger på bygningens udtryk. Sådan sikrer vi at vi holder det æstetiske udtryk og at dit nye tag passer flot til bygning samt omgivelser.

Vi sender altid vores faguddanede tømrere ud på opgaven hos dig. Tagopgaver skal nemlig tages meget seriøst, da forkerte konstruktioner eller sjusket arbejde kan have store konsekvenser for resten af bygningen. Derfor sørger vi altid for at dobbeltjekke og have alle konstruktionstegninger i orden, så du trygt kan overlade opgaven til os. Kontakt os gerne for at tage en snak om dit næste tagprojekt.

Skriv til os for et tilbud på tagarbejde

Kontakt os gennem formularen her, så vender vi retur hurtigst muligt.
Vi kommer gerne ud og besigtiger din opgave. Om det er et helt nyt tag, eller et tag der skal renoveres, så kommer vi med gode råd og vejledning. Vi hjælper også gerne med totalrenovering af hus, montering af køkken og træterrasser og andre tømreropgaver.

Sammen finder vi den optimale løsning og det rigtige materialevalg. Alt sammen til den rigtige pris og udført af dygtige fagmænd. Du kan også kontakte os på telefon +45 61 51 49 49 for at tage en snak om projektet.