Renovering af hus

Lad Lynge Nielsen Huse stå for renoveringen af dit hus. Så er du garanteret høj kvalitet

Renovering af hus

Træbrædder

Når du skal have renoveret dit hus kan vi være behjælpelige. Vi agerer tømrer, men kan også sagtens hjælpe dig med totalentreprisen, da vi har en masse gode samarbejdesparternere inde for andre håndværkerbrancher. Vi hjælper med alt fra montering af døre og vinduer til en totalrenovering af hele huset.

Renovering af tag på hus

Specialiseret i montering af vinduer og døre

Døjer du med utætte vinduer, der har set bedre dage? Eller lukker dine døre ikke tæt? Så kan vi hjælpe med at udskifte og montere nye. Du får altid besøg af en professionel og dygtig tømrer, som effektivt og grundigt monterer dine nye døre og vinduer. Vi har specialiseret os i netop dette. Derfor har vi også kompetencerne og erfaringen til at rådgive dig til den bedste og mest energirigtige løsning.

Vi lytter til dine ønsker og behov, og ved ofte præcis hvilken løsning, der stemmer overens med dette.

  • Kvalitet til den rette pris

  • Fokus på det gode håndværk

  • Eksisteret siden 2007

  • Kvalitet til pris

  • Fokus på kundeservice

  • Eksisteret siden 2007

Skal vi hjælpe dig med din opgave?

Udfyld kontaktformularen nedenfor og vi bestræber os på at vende tilbage til dig hurtigst muligt

Hjælper fra start til slut ved renovering af hus

Når du skal have renoveret huset, og montering af nye vinduer og døre ikke er nok, så er vi stadig det rette valg til opgaven. Vi kan hjælpe med at stå for hele entreprisen. Vi har nemlig dygtige samarbejdspartnere inden for flere håndværkerfag som murere, VVS’ere, malere og mere. Så vi hjælper gerne med at stå for alt koordineringen, så vi kan spare dig for den hovedpine og tid.

Skal du ikke have renoveret huset, men have hjælp til køkkenmontering, en tilbygning, en ny træterrasse eller noget helt fjerde, kan vi også hjælpe.

Vi hjælper fra start til du står med en drøm af et renoveret hus. Vi kommer altså til at starte med, med gode råd til hvad du skal have udført. Om det er gipslofter med spots, lysskakt i den mørke gang, loft til kip i stuen eller noget helt fjerde, så finder vi den bedste løsning. Vi står naturligvis også for nedrivning inden det opbyggende arbejde begynder.
Kontakt os gerne, så vi kan få en god snak om dine drømme for husrenovering.

Skriv til os for en snak om projektet

Skriv til os gennem kontaktformularen her og fortæl gerne lidt om dit projekt. For at vi kan give dig et tilbud som er fair og har alle projektet elementer inklusiv, kommer vi gerne forbi og besigtiger huset. Ud fra en snak med dig om husets tilstand og dine ønsker og behov, så udarbejder vi et tilbud til den rigtige pris. Hvor det naturligvis er dygtige fagfolk der udfører entreprisen.
Du kan også kontakte os på telefon +45 61 51 49 49 for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.