Tilbygning efter dine behov

Vi har fokus på kvaliteten, når vi bygger en tilbygning for dig

Tilbygning

Tømrer i gang med renovering af hus

Står du med drømmen om at udvide din bolig? Så er en tilbygning den rette beslutning. Kontakt os for at høre meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få opfyldt boligdrømmene.

Tømrer måler træplade

Vi kan stå for totalentreprisen

Vi ved at det kan være en hovedpine at skulle have tilbygget, da der skal laves konsktruktionstegninger, søges byggetilladelser og koordineres håndværkere. Da vi har mange års erfaring i tømrerbranchen og har været med til at bygge utallige tilbygninger, kan vi hjælpe dig af med noget af hovedpinen. Vi står derfor gerne for hele totalentreprisen.

Her kan vi hjælpe med at rådgive dig og få lavet beregninger, få tegnet udbygningen samt efterfølgende søge byggetilladelse på baggrund af tegningerne. Har du allerede tegningerne og en byggerådgiver, samarbejder vi naturligvis tæt med denne.

  • Fokus på kvalitet

  • Rådgiver til den bedste løsning

  • Eksisteret siden 2007

  • Kvalitet til pris

  • Fokus på kundeservice

  • Eksisteret siden 2007

Skal vi hjælpe dig med din opgave?

Udfyld kontaktformularen nedenfor og vi bestræber os på at vende tilbage til dig hurtigst muligt

En tilbygning kan tilpasses dine behov

Vi lytter til dine behov, så du ender med det helt optimale resultat. Om det er en carport, udestue, udvidelse af stue eller ekstra værelse du skal have bygget på.

Skal der udføres nedrivning i forbindelse med dit byggeprojekt, kan vores dygtige folk også hjælpe her. Så vi er klar til hurtigt at tage gang i byggeriet.

Vi vil på ingen måde gå på kompromis med den kvalitet vi leverer. Derfor bygger vi udelukkende efter lovgivningen. Du finder altså ingen smuthuller, når du vælger os til at bygge din tilbygning.

Kontakt os gerne for at tage en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig med at få din drømmetilbygning.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Udfyld formularen her, så vender vi retur hurtigst muligt. Vi kommer gerne ud og laver en besigtigelse på din grund, så vi kan se hele projektets omfang.

Gennem en grundig snak om dine behov og ønsker til tilbygningen udarbejder vi et uforpligtende tilbud på dit projekt. Du kan også kontakte os på telefon +45 61 51 49 49, hvis du gerne vil have en indledende snak på telefonen.