Træterrasse til ethvert behov

Få en flot træterrasse med Lynge Nielsen som din tømrer. Så er du sikker på et holdbart resultat.

Træterrasse til ethvert behov

Boremaskine på træbrædder

Har du brug for at få bygget ny træterrasse, kan vi helt sikkert hjælpe. Vores professionelle team af dygtige tømrere har hjulpet utallige kunder med alle former for tømreropgaver. Uanset omfanget af dit projekt, har vi de rette materialer og metoder til netop dine behov. Så tag endelig fat i os, hvis du går med en drøm om en smuk ny træterrasse.

Beskæring af træplade

Professionel montering af træterrasser

Vi ved hvor vigtigt det er, at have en langtidsholdbar terrasse, der kan modstå lidt af hvert. Både vinterens kulde og sommerens solstråler skal tages højde for, når der bygges. Heraf gør vi altid brug af markedets bedste materialer og udstyr. Med over 13 år i branchen har vi godt styr på vores håndværk, hvorfor vi sikrer dig mod de gængse fejl og mangler, som ofte kan forekomme ved sløset håndværk.

Med et hold af ambitiøse tømrere lytter vi altid til dine behov, og udarbejder en skræddersyet med udgangspunkt i netop det.

  • Høj kvalitet til fair pris

  • Grundig service og rådgivning

  • Professionel montering af træterrasser

  • Kvalitet til pris

  • Fokus på kundeservice

  • Eksisteret siden 2007

Skal vi hjælpe dig med din opgave?

Udfyld kontaktformularen nedenfor og vi bestræber os på at vende tilbage til dig hurtigst muligt

Hjælp gennem hele processen

Hvad enten du skal have en stor eller lille træterrasse, sørger vi altid for yde grundig service fra starten til slutning af projektet. Har du spørgsmål til os før eller efter opgaven er fuldført, tager vi også gerne en gennemgående snak med dig. Barren er sat højt når det kommer til vores kundeservice.

Hos Lynge Nielsen Huse lægger vi stor vægt på klar og gennemsigtig kommunikation. Det er væsentligt for os, at vores kunder føler sig ordentligt behandlet. Uanset hvad det kræver, sørger vi for at være færdige til det aftalte tidspunkt – om det så kræver arbejde i weekenden.

Skulle du bruge hjælp til en ny tilbygning, køkkenmontering, renovering af tag eller andet, kan vi også være behjælpelige.

Få et tilbud på en ny træterrasse

Er det på tide at realisere drømmen om en flot ny terrasse? Så tag endelig fat i os. Vi tager gerne en gennemgående snak omkring dine ønsker og behov, når det kommer til montering af træterrasser. Du er altid mere end velkommen til at sende besked med et kort omfang af din opgave. Så vender vi straks tilbage med et skræddersyet tilbud.

Kontakt på telefon +45 61 51 49 49 eller gennem vores kontaktformular her på siden. Så finder vi sammen den helt perfekte løsning til netop dig. Vi ses hos Lynge Nielsen Huse!